Skal du sælge bolig i Aarhus?

Skal du sælge bolig i Aarhus?

sponsor-artikel

Hvis du skal sælge din bolig eller ejerlejlighed, er det en god ide at finde en ejendomsmægler med en solid lokalviden, der kan guide dig med sikker hånd hele vejen og finde de helt rigtige købere. Aarhus er en skøn by med masser af liv, nybyggeri og unge studerende mennesker. Alt efter om du bor i centrum eller i udkanten af Aarhus, er du tæt på både natur og byliv – for eksempel i form af Marselisborg Dyrehave eller Latinerkvarteret med lækre, små cafeer og specialbutikker. Aarhus er Danmarks næststørste by, og med cirka 349.983 indbyggere er der kamp om de fede boliger med plads og luft. Derfor er det en rigtig god ide at finde en god ejendomsmægler, der kan hjælpe dig godt på vej! 

Stigende boligpriser og dyre ejerlejligheder

Det kan være svært at få solgt sin ejerlejlighed eller villa – især hvis du bor i midten af Aarhus – på grund af de meget høje priser. For selvom der er rift om boligerne, er det jo oftest unge og studerende, der er nye eller tilflyttere til byen, og de har selvsagt ikke så mange penge på lommen. I det første kvartal af 2020 lå prisen per kvadratmeter for ejerlejligheder i Aarhus C på 36.983 kroner. Det er altså langt, langt over landsgennemsnittet, der ligger på cirka 15.000 kroner per kvadratmeter.

Find en ejendomsmægler med lokalviden og stort køberkartotek

Når priserne i Aarhus er så høje på ejerlejligheder og boliger, betyder det også, at du kan få svært ved at få solgt din bolig – i hvert fald hvis du ikke får den rette hjælp. Derfor er det en god ide at alliere dig med en ejendomsmægler i Aarhus – som måske endda er født og opvokset i området – der kan hjælpe dig med at få solgt din bolig hurtigt og til en god pris, så du let kan komme videre. Det er nemlig ret vigtigt, at din ejendomsmægler har lokalt kendskab til byen og kommunen, så han eller hun ved, hvad de potentielle nye købere leder efter.   Du kan blandt andet gøre brug af nogle af de mange online udbudstjenester, der findes på nettet. Nogle af stederne kan du både få vurderet din bolig eller ejerlejlighed gratis samt finde lokale ejendomsmæglere, som du kan mødes med uforpligtende. Foruden at din ejendomsmægler har lokalt kendskab, er det også vigtigt, at han eller hun har et stort køberkartotek. På den måde er du næsten sikret en hurtig handel. Derudover er det vigtigt, at de har en juridisk sikring, og at de arbejder med professionel rådgivning og markedsføring. En ejendomsmægler vil som regel tage sig af at indhente de relevante dokumenter samt oprette både en salgs- og købsaftale. Du kan også aftale, at de står for fremvisning af din bolig eller ejerlejlighed, men du kan også selv bestemme at være med til fremvisningerne.

Skriv en kommentar